Храм «Всіх Святих Землі Української» м.Тальне незабаром прикрасить новий іконостас, зроблений на замовлення та за кошти о.Степана Драбика. Іконостас – не лише важливий елемент оздоблення храму, він розділяє церкву на дві частини - вівтар, середня частина храму і притвор.
Виготовлення іконостасу - процес надзвичайно відповідальний, вимагає великих знань в області церковного мистецтва. Майстри з Тернопільської обл. Чортківського р-ну с.Ягільниці, батько із сином Карп’юк Володимир і Карп’юк Петро, виконали замовлення добросовісно. Різьбою іконостасу, райськими і дияконськими воротами займаеться Малецький Петро з села Пробіжна Чортківського району Тернопільської області.
Цей різьблений витвір мистецтва, який обіцяють завершити до кінця жовтня цього року, стане не лише ще однією окрасою храму, він допоможе вірникам відчути ще більшу духовну близькість до Бога. Дякую Господу Богу, майстрам за працю, здоров’я міцного, мирного неба, заступництва в різних життєвих ситуаціях . Бог завжди є з нами.

Останнє оновлення ( Четвер, 28 серпня 2014, 14:52 )